Tämä blogi

Moro ja hei!

Tämä on henkilökohtainen blogini, jossa kaikki mielipiteet, näkemykset ja aivoitukset ovat täysin omiani ja kannan niistä enemmän tai vähemmän tyylikkäästi kaiken vastuun. Toisin sanoen juttuni täällä eivät edusta millään tavalla asiakkaitani tai rooliani työelämässä tekstityön parissa.

Blogini keskittyy äitiyden, etenkin monikkoäitiyden, ihanuuden ja kamaluuden syväluotamiseen. Lisäksi pysähdyn miettimään toistuvasti, miten ihmeessä saan yhdistettyä perheen entistä paremmin yrittäjyyteen, opiskeluihin ja niskavammaan. Ei helppo yhtälö, muttei myöskään mahdoton.

Ketkä?

  • Ella aka Elmeri aka Emppu aka Kippura aka pikkusisko – Tää likka ei todellakaan ole mikään B-tyttö, vaikka syntyikin pari minuuttia siskonsa jälkeen. Enemmän tulta ja tappuraa kuin Etnassa ikinä. Suoriutujaluonne, joka haluaa kaikki-mulle-nyt-heti.
  • Sofia aka Iso-Iita aka Big Bus aka Sohvi aka A-tyttö – Yli kuusi kiloa alle kolmekuukautisena. Nimensä veroinen lojaali lööpäilijä, joka on sulaa hymyä ja karstaa.
  • Mää eli ÄITI
  • Ylpeä ja ahkera mysteeri-iskä (joka on olemassa muuallakin kuin äidin kehittämissä blogitarinoissa mutta haluaa ylläpitää yksityisyytensä)

Missä?

Kotia pidämme Suur-Tampereen kupeessa idyllisessä landemiljöössä, josta heilautimme itsemme Taysiin synnyttämään 12.7 viikoilla 38+4. Kaksostyttäristä vanhempi kokonaisella kahden minuutin ikäerolla on neiti Sofia.

PS.
Esittelen huuto.netissä ja Monikkoyhdistyksen kirpparilla myymäni kaksostarvikkeet myös täällä, joten kysy rohkeasti, jos kiinnostuit vaatteista ja tarvikkeista kuvissani.

Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!

Kiva, jos viitsit jättää fiidbäkkiä tai viestin. Otan mielelläni vastaan aihe- ja kuvausvinkkejä, yhteistyöehdotuksia tai vaikkapa monikkotapaamiskutsun. Näissä tapauksissa pistä viestiä suoraan meilillä: paivi (piste) luomanen (miukumauku) gmail.com

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: