Kommentointiohje

Muistathan, että vain asialliset kannanotot julkaistaan, eikä herjaavia, ilkeämielisiä tai nöyryyttäviä mielipiteitä julkaista. Kommenttien valvonnasta vastaa blogisti jälkimoderointina.

Jokainen kirjoittaja on itse vastuussa omista kommenteistaan, eikä kommentoijien mielipiteet ja näkemykset edusta välttämättä blogin ylläpitäjän arvo- ja ajatusmaailmaa.

 

Mainokset
10 comments on “Kommentointiohje
 1. Mulla ois joskus kommentteja mutta en ole julkinen ihminen, voiko sulle lahettaa s-postia, laita s-postiin, jos haluat.

 2. Jenni sanoo:

  Ihanat nimet sinun tyttösillä! 🙂 Kummitytön nimi on Ella-Sofia. Ja hänkin syntynyt 7-2011.

 3. onnipotkas sanoo:

  Mainiosti valittu nimi! 😉 Meillä oli sama listalla, mutta päätettiin hajottaa kahdelle tytölle.

 4. Toinen whiplash-ihminen lähettää terveiset ja kiittää tästä sekä taannoisesta Taistelijat-blogistasi 🙂 Teksteistäsi välittyy hienosti, että vaikka fysiikka ei aina toimikaan, niin päättäväinen asenne korvaa paljon! Minä linkittäisin mielelläni vaikka molemmat blogisi omaan blogiini (rouvaniskanen.blogspot.com), kävisikö? Aurinkoista kevättä!

  • onnipotkas sanoo:

   Juu, se on just näin Rouva Niskanen! Vaikkei pysty, on joskus pakko. Ja jossei sittenkään pysty, tehdään toisella tavalla. 😉 Ei vais.., aina löytyy jku toimivaratkaisu.

   Linkitä poies! Vaatiiko multa toimenpiteitä?

   Mäpäs tuunkin vastavierailulle! 🙂 Kiva ku n poikkesit.

   – P

  • onnipotkas sanoo:

   Moro!

   Kyllä voit linkittää! 🙂 Mitä rouva niskaselle kuuluu tällä hetkellä? Itse just mietin, etät pystyisköhän sitä kaivaan kotipainot kaapista ja tekeen treeniä iltaisin, jos sais nuo lapset riittävän ajoissa sänkyyn. 😀

 5. Aleksi sanoo:

  Mä tein tänään haun sanoilla ”ihmisten erilaisuus”, josta linkin kautta päädyin sun Taistelijat-blogiin. Ja ihan ekanakin pakko sanoa, että mahtava blogi. Sittenhän mä vasta huomasin ettei se mun sinne kirjottama kommentti edes mee enää mihinkään, ja löysin seuraavan blogin ja nyt sitten tämän. Eli näin tämän sun viime viiden (?) vuoden elämän tällälailla yhellä kertaa. Siis ensinnäkin: Paljon onnea ihanista lapsistasi, ovat kyllä todella suloisen näköisiä 🙂 On hienoa nähdä miten elämä voi kehittyä noin hurjasti. Olit taistelijoissa kirjoittanut muutamista todella samantyyppisistä huomioista joita olin itsekin tehnyt. Olen ajatellut pitää blogia itsekin jo pitkään, mutten ole vain saanut aikaiseksi….ja tällaiset blogit kyllä innostaa ajatukseen.

  En voi kuin tuntea iloa lukiessani tätä, toivon teille kaikkea hyvää koko elämän varrelle! 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   You made my day! Ihana kommentti. Kun multa ihmiset kysyy, miksi mä jaksan pitää blogia, niin muistan taas, mit vastaan. Jotta joku lukija pääsis näkemään sen polun, mitä pitkin olen saaniut elämämässäni tallustella kåja voisi itse saada siitä iloa, lotua tai tsemppiä vastavaan tilanteeseen.

   Aloita ihmeessä bloggaaminen! Jos ikinä lapsia siunaantuu, tällainen on mun mielestä paras media”perintö” mitä heille voi jättää. 🙂

   Kiitos vielä kerran mieltä lämmittävästä kommentista, ja kerro mihin voin jatkossa tulla vastavierailulle.

   P

  • onnipotkas sanoo:

   Moiks,

   Jokos Allulta löytyy blogi? ;D Mä oon taas ollut hetkisen pimennossa blogista mutta nyt taas yritän aktivoitua, kun oon saanut suurimman rumban vedettyä läpi!

   – Päivi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: