Maaginen 12 kk lähestyy


Käytiin tänään ottamassa tytöistä passikuvat. Todellisuus iski vasten kasvojani, kun mun pikkuisen vauvat kävelikin itse kädestä pitäen sisälle valokuvausliikkeeseen ja istuivat itse korkealla tuolilla, kun kuvat napsastiin. Mihin tää ensimmäinen vuosi on mennyt? Vanhempainvapaahan mulla loppuu virallisesti 7.7. mutta jään osittain kotiin tyttöjä hoitamaan. Kenties 3 arkea töissä, 2 kotona ja aion pitää jatkossakin saman lastenhoitajan, joka meillä on ollut alusta asti. Hän on niin loistava löytö, etten tahtoisi koskaan laskea irti mutta toki tarve tässä vuosien kasvaessa vähenee. ;D

Mainokset
Tagged with: ,
Kategoria(t): Uncategorized
2 comments on “Maaginen 12 kk lähestyy
 1. jennina sanoo:

  Hei! Olen löytänyt vasta blogisi ja en ole lukenut kaikkea ihan tarkkaan.
  Meillä tytöllä on hemangiooma silmän alaluomessa, se alkoi kasvaa tytön ollessa kolmen kuukauden ja on tähän päivään asti kasvanut.( tyttö nyt 7kk). Meille on ehdotettu hoitoon propralia. Luin että se on ollut teilläkin käytössä. Miten se on toiminut ja onko tuloksia näkynyt? Oliko siinä jonkinlaisia haittavaikutuksia?

  • onnipotkas sanoo:

   Moro!

   Anteeksi, etten ole tajunnut vastata tähän aiemmin! Ainakaan luomi ei ole kasvanut sen jälkeen, kun Propral aloitettiin eli veikkaisin, että on toiminut. Mutta sitähän ei ilmeisesti tarkkaan voi sanoa, milloin luomi alkaa luontaisestikin vetäytyä pois. Luomi on selkeästi tosi paljon vaaleampi ja hieman ohentunut. Meillä ei ole havaittu mitään haittoja, eli onnellisesti on kaikki mennyt. Nyt elokuun kontrollissa lääkityksen purku on ajankohtainen ensimmäistä kertaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: