Muutto takana ja edessä


Ohi on. Yksi muutto. Toinen vasta tulossa!
Jaakontien asunto Pereeltä on luovutettu ja nykyinen kotimme muuttui hetkeksi varastoksi. Kamoja ei kannata purkaa ennen kuin uusi koti on ostettu, joten olkkarissa odottaa kymmenisen jätäsäkkiä yläkertaan kuljetusta odottamassa. Autotallissa on niitä lisää koko seurakunnalle jaettavaksi.

On ollut järkyttävä kiire, joten pahoittelen blogihiljaisuudessa. Pidän sen säännön täss bloggailussa, että ensin hoidetaan real life ja sitten vasta virtuaalista elämää.

Viime viikko oli sellainen häsäviikko, ettei hurjemmasta väliä. Suhailtiin tyttöjen kanss kaupungilla sillä periaatteella, että muut menee sinne, mihin he pääsevät mutta me mennään sinne, mihin tahdotaan. 😉

Tänään ollaankin oltu vain kotona, kun kävin toissapäivänä fyssarilla. Ei ole näiden yli kymppikiloisten nostelu enää mitään lystiä. Onneks likat osaa ojentaa käsiään, kun nostaa lattialta syliin. Lisäksi he pääsevät jo puoli-istuvaan asentoon, josta on helppo kaapata syliin, kuten myös konttausasennosta.

Tänään Sofia yllätti nousemalla puolipystyyn kirjahyllyä vasten. Otti toiselta hyllyltä kiinni toisella kädellä ja roikkui hyllyssä olevassa DVD:ssä toisen käden varassa. Apuva. Näytti niin hurjalta, että oli pakko rynnätä väliin. Siitä kun kädet olis lipsahtaneet, otsa tai leuka olisi pamahtanut suoraan hyllyn kulmaan. Ei hyvä. Anoppi kutsuu tätä vaihetta puolella peffalla istumiseksi ja on aivan oikeassa. Varuillaan voi olla koko ajan. Nyt hyllyn edessä on barrikadit, kunnes se huomenna puretaan pois ja tuodaan toinen lapsiystävällisempi tilalle.

Ella on oppinut myös nousemaan konttausasentoon ja yrittää siitä jäniksen lailla loikkia eteenpäin. Hauskannäköistä!

Molempien tavuvarasto on myös paljon laajentunut. Tulee ättän lisäksi iti ja vauva puolitahattomasti. Molemmat osaa myös näyttää turhaumaansa tai tahoaan vahvoin tuntein, esimerkiksi kiljumalla.

Mahtavaa olla näiden pikkuisten äiti. Toisaalta olo on hieman haikea, kun ikää tulee niin nopeasti lisää mutta haikeuden tunne peittyy rakkauden ja positiivisen ylpeyden alle. Ihana seurata taitojen kehittymistä, ja sitä kuinka ylpeänä tytöt uusia juttujaan esittelevät meille vanhemmille. Välillä esittely yltyy oikein kilpailuksi, kun kummatkin yrittävät keksiä toinen toistaan mageampia temppuja.

Mutta nyt hyvää yötä! Likat nukahti just! Saas nähdä, kuinka pitkään pystyy itse nukkumaan, kun olen alkanut herätä vähän jokaiseen henkäykseen. Siksi se uusi kämppä olis tervetullut, niin voisin laittaa plikat meidän huoneen viereen omaan huoneeseen nukkumaan ja saisin itsekin nukuttua.  Potentiaalisimmassa vaihtoehdossa makuuhuoneet ovat vastakkain.

image

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: