Asta-messuilla mimmiporukassa


Käytiin murmeleiden kanssa Asta-messuilla tänään. Lähdettiin hetken mielijohteesta ja oltiin reippaat kolme tuntia. Lähinnä kävin nopeasti läpi talovalmistajat ja yritin bongata asiakkaiden osastoja.

Eräs ihana rouva totes niin kauniisti meidän lapset nähtyään: ehdottomasti näiden parasta anti olivat nämä pienokaiset. Niin valloittava hymy!

Toi oli nätisti sanottu. Muutenkin ihmiset oli taas superuteliaalla päällä. Ois melkein pitänyt vetää vankkuri johonkin parttiin, lyödä osastonumero kylkeen ja alkaa kerätä pääsylipputuloja osaston ohjelmaa katsomaan. Nopeasti laskin, että puhuin 16 ihmisen kanssa yli minuutin avauksella ”kaksoset”, eikä avaus tulla kertaakaan multa. Melkoinen icebreaker!

Jännä juttu, kuinka samannäköisiltä tytöt muuten tässä kuvass näyttää, vaikka heillä on ainoastaan samanlaiset pipot ja samanväriset mutta muuten erilaiset villatakit. Kuin kaksi marjaa!

On näiden kanss niin kiva olla tien päällä, kun ne istua möllöttävät ja naureskelevat rattaissa, syövät kun on nälkä ja nukkuvat kun nukuttaa. Valveillaolon ajan he tosiaan katselevat maailmaa uteliaana. Ihania pieniä ihmisiä! 

image

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: