Piirun vajaa 7 kuukautta: istumahommia


Sofia istuu varmistellen yksin jo puolisen tuntia. Viihtyy tosi hienosti katsellen noita isoja pehmoleluja ja ottaen niistä välillä tukea. Lisäksi aivan viime päivinä hän on alkanut kiskoa itseään käsillä ylös tasoista sekä ymmärtänyt, että hänellä on lonkat, jotka saa taivutettua lantion alle ja sitten mennään. Vielä ei osaa kontata mutta veikkaan, että nämä eivät varsinaisesti tule ryömimään ollenkaan vaan konttaavat suoraan. Tai kai tuo sellaista ryömintää jo nytkin on mutta erilaista kuin mitä monella muulla vauvalla.

Ella puolestaan on oppinut samat istuma-asiat kuin Sofia viime viikolla. Istuu tuettuna hienosti ja suojausrefleksit ovat tulleet esiin eli hän ottaa käsillä kiinni, mikäli meinaa kaatua sivulle istualtaan. Lisäksi hän osaa laittaa ja ottaa tavaroita potasta ja reagoi hienosti ohjeisiin ”anna x äidille, päästä irti y” yms. Aivan ihanaa seurata kehitystä tuntuu, että se nopeutuu jatkuvasti! 🙂

Nyt loppuu akku, jatkan myöhemmin.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
One comment on “Piirun vajaa 7 kuukautta: istumahommia
  1. Kati sanoo:

    Voi juku, kohta ne lähtee eikä enää paikallaan pysy!Tosi mahtavat noi Cosatton tuolit muutes, mietin aikanaan samoja mutta olivat meille liian isokokoiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: