Päivä kääntyi iltaan


Tänään tuli käytyä fyssarilla, jota edelsi sairaalloinen siivousvimma. Pakko tehdä se ennen fyssaria nimittäin. Hinkkasin ja luuttusin koko makuuhuoneen alusta loppuun, tuuletin verhot ja vuodevaatteet, järjestelin kaikki kamikset, pesin pissasen petarin sun muuta pientä näppärää. Nyt kelpaa köllötellä koko perheellä puhtaassa makkarissa.

Ens viikolla sama edessä olohuoneelle. Lapset nimittäin ryömivät ja työntävät itseään pitkin taloa. Sofia menee eteenpäin, Ella taaksepäin. Tänään Ella oli onnistunut törkkäämään itsensä telkkarin luota olohuoneen toiselle puolelle ja löytynyt sieltä syömästä verhoja… Sofiakin sai taas päänsä kolhittua, kun paineli tuolin alle ja kolautti siihen sitten kuulansa. Näkee jo nyt, kummalle tulee sattumaan enemmän pikkuhaavereita.

Mites muissa kaksosperheille? Missä vaiheessa olette selkeästi huomanneet, kumpi tuplista menee lujempaa ja on riskialttiimpi liikkuja?

Mainokset
Tagged with: , ,
Kategoria(t): Uncategorized
3 comments on “Päivä kääntyi iltaan
 1. Jenni sanoo:

  Meillä ei vielä liikuta, mutta sanoisin silti että neiti A tulee olemaan se jolle riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita 🙂 Nyt jo paljon temperamenttisempi ja vauhdikkaampi…ja kärsimättömämpi. B-neiti taas on nyt jo rauhallinen ja harkitseva.

  …niin samanlaiset ja niin erilaiset ❤

 2. Jenni M. sanoo:

  Me olemme huomanneet jo nyt, että tyttö tykkää selvästi veljeään enemmän liikkumisesta. Kääntyi juuri selältä vatsalleen, kun poika vaan lepäilee mieluiten aloillaan. En sitten tiedä, muuttuuko tuo jotenkin lasten kasvaessa. Nyt siis 3 kk.

 3. Eveliina sanoo:

  Meillä on muksut vielä mahassa, mutta jo nyt näyttää, että neiti A on se vilkkaampi ja kovempi rymyäjä. Neiti (?) B on rauhallisempaa sorttia 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: