Taysissa laserhoidossa


Positiiviset kokemukset jatkuu. Aamulla klo 9 mentiin polille ja ajoissa päästiin. Sairaanhoitaja ja lääkäri halusivat ensin kertoa, mistä laserhoidossa on kyse, jottei tulisi turhia pelkoja. Tämän jälkeen pistettiin lasit päähän ja mentiin Ellan kanssa lukeen pyyhkeen alle kirjaa. Sit tuikattiin laseria luomelle, kesti noin 15 sekkaa. Haisi pahalla, ei ilmeisesti sattunut kovinkaan paljon.

Sitten saatiin silikonilappusuoja, lisää kipulääkettä ja erinomaiset kotihoito-ohjeet. Oltiin jo tunnin päästä takaisin kotona.

Illalla pidettiin johtoryhmän kokous meidän mökillä tuossa vieressä ja sen jälkeen juhlittiin pilttien puolivuotissynttäreitä kotona. Isomummi toi ihanan valkosuklaakakun, iskä kynttilät ja mä pienet lahjat. Nyt vedellään hirsiä mutta veikkaan heräävän vielä kerran syömään.

Ihana sitkeä taistelija tuo Ella-aurinkoinen!

image

Mainokset
Tagged with: , ,
Kategoria(t): Kaksosten arki, Sairaalassa, Sairastelu, Tunteita ja tuoksuja
One comment on “Taysissa laserhoidossa
  1. heidi sanoo:

    ihana Ella ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: