Tuhotiimi työn touhussa


Hetki poissa huoneesta ja lihoiksi alettiin pistää joululahjakirjaa. Eihän näille voi kuin hymyillä. Kaksikko järsi ja repi yhdessä tuumin kirjaani ja nimenomaan sivua Rakentavan riitelyn opas. Jotenkin kuvittelin se olevan turvassa toisessa päässä sänkyä mutta ei. Kameran ja Padin osaan jo piilottaa hyllylle. Kännykkä toisinaan jää. Tänäänkin taas yks kaveri soitti takaisin, kun olin soittanut hänelle. Tais olla meidän puhelinkeskuksen pikkuplikat, jotka soitti.

Parasta on, että aina kun he puhuvat puhelimessa eli kuuntelevat iskän tai Lahden mummin ääntä sieltä, he pääasiassa huohottavat mikkiin ja pyörittelevät silmiään. Ääni kuuluu mutta ketään ei näy. Sitten he katsovat mua kysyvällä ilmeellä. Ja kun mummi yleensä laulaa heille kauiuttimessa ollessaan, alkaa kauhea jalkasätkintä ja puuskutus voimistuu.

Oih, tänään pääsin näkemään ja koskettamaankin kaverin maailman ihaninta rv 38:n kaksosmahaa. Siltikään ei ole vauvakuumetta havaittavissa. Tuhotiimi pitää jalat maassa.

image

Mainokset
Tagged with: ,
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: