Uusi vuosi, vanhat kujeet: pieleen menneet nannyhommat


Meni nannyhommat pieleen uutena vuonna. Case vesirokko, influenssa, ylityöt ja muut nimeltä mainitsemattomat esteet syynä isovanhempien piireissä. Oma vakionanny JLo vapaalla, kummit bilettämässä ja ei tehtävään rohkenevia ystäviä. Kello oli 18.00, kun vielä etsittiin hoitajaa kuumeisesti.

Jos Mooses ei pääse vuoren luokse, tulee vuori Mooseksen luo. Hetken mietittiin, voiko näin toimia ja todettiin, että tottakai. Kyllähän me omat lapsemme ja heidän sopeutumiskykynsä ja rytminsä tiedämme, joten…

Kello 19 olin valmis luovuttamaan ja jäämään himaan. Miksipä en. Olin viime vuonnakin kotona anoppilan koiran seurana mahoineni. Mä viihdyn kotona omissa oloissani hienosti.

Klo 19.15 kuningasidea: Otetaan lapset mukaan ystäville, jotka asuvat parin kilsan päässä meistä Äiti olisi kuitenkin tyylilleen uskollisesti selvin päin ja iskäkin ottais vaan muutaman. Me tytöt tultaisiin yösyötön yhteydessä himaan ja iskä menis taksilla takas bileisiin. Jonkun on juhlittava uutta vuottameidänkin perheestä.

Klo 19.45 KAIKKI kamat ja ihmiset autossa (muutamia mainitakseni: EW:n kopat sänkyinä ja niille vaihtoehtoisina Teutonian pussit, kolme kassia muuta tavaraa mm. äitin tyyny) Farkku oli niin täynnä, että ois voitu olla viikko pois.

Klo 20.00 saapuminen ystäville, joilla on kolmekerroksinen talo ja yläkerrassa hiljaista. Lasten kanssa sinne.

Klo 20-21 Vieraiden hurmaaminen majoittautuneena rauhalliseen soppeen.

Klo 21.30 Pirpanat nukahtaa, aivan kuten kotonakin, ja myös äitee siirtyy alakertaan itkuhälyttimellä varustettuna.

Klo 21.30-24 Piipahduksia lapsia katsomassa > kaikki hyvin.

Klo 24 Vuosi vaihtuu. Likat nukkuu rennosti jalat koppiensa reunoille nostettuina. Kumpikaan ei inahda, vaikka taivaalla paukkuu. Äiti valvoo tyttöjä, iskä paukuttaa.

Klo 01.40 Ella herätetään lääkkeen ottoon sekä puetaan ja siirretään turvakaukaloon odottamaan kotiin lähtöä. Samalla puetaan nukkuva Sofia kotimatkaa varten.

Klo 02 Lapset nukkuu uudelleen kotona ja iskä lähtee takas pirskeisiin.

Klo 04 iskä tulee kotiin, eikä äiti ees huomaa.

Klo 10.30 likat herää. Luojan kiitos.

Kuva otettu uuden vuoden yönä kotiin tultuamme. Rakkaimpani!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
2 comments on “Uusi vuosi, vanhat kujeet: pieleen menneet nannyhommat
 1. Jenni M. sanoo:

  Te sentään onnistuitte viettämään hienosti uutta vuotta, meillä se meni vuoteessa makoiluksi kotona 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   Jep, peukut itselleen. 😀 Nyt kun nää pirpanat alkaa jo vähitellä tuntea, uskaltaa lähteä ex-tempore vieraille. EI tarvitse koko ajan miettiä, häiriintyykö rytmit niin pahasti, että tulee ainoastaan itkukaaos. Selkäesti tää puolen vuoden rajapyykki on tuonut sopeutuvuutta lapsille ja samalla liikkumisen vapautta meille vanhemmille. Ollaan alusta asti haluttu elää sillä periaatteella, että liikutaan lasten kanssa, kuten kahdestaan, toki lasten erityispiirteet huomioiden.

   Ja hei, hienoa, että te näitte siitä seinästä ne ilotulitteet! 😀
   – P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: