Mansikkaluomen kuulumiset vol3


Käytiin tayssissa vaihteeks moikkaamassa mukavaa Ritvaa kirurgialla. Luomi oli muuttunut vähän matkalla, joten aloitetaan lääkehoito ennen vuoden vaihdetta. Voi olla, että luomi on kuihtumassa pois, koska siloin se tavallisesti muuttuu paksummaksi ja möykkyisemmäksi, mutta lääkäri oli sitä mieltä, ettei riskerata sen suhteen, vaan aletaan tositoimiin. Kannatettiin molemmat ajatusta.

Lääkkeenä on Betasalpaaja, joka toimii yleensä hyvin hemangioomiin eli sitä kokeillaan. Kuulemma melkein muutamassa päivässä huomaa, toimiiko se. Enintään pari viikoa otetaan ja katsotaan kunnon vqsteella, mihin vaikuttaa vai vaikuttaako mihinkään.. Ennen aloitusta tehdään kaikki testit lastebosastolla eli EKG, paineet yms. Kokeilu siis aloitetaan osastolla ja kun on havaittu, ettei sivuvaikutuksia tullut, päästään kotiin. kyseinen lääke on hyvin siedetty. Taihyvin ja hyvin. Eihän mitkään lääkkeet hyväksi ole mutta mä luotan Taysin asiantuntijoihin. Ovat hoitaneet sen verta hienosti asiaa koko ajan.

Ajoin muuten aamulla Volvon renkaan paskaksi ja vanteen solmuun. Väistin pimeässä räntä-lumisateessa kissaa, jota ensin luulin ihmiseksi, ja kosahti oikea eturengas katukivetykseen. Tuli 10 sentin reikä renkaaseen. Ei katti kuollut onneks. Mutta kun jarruttaakaan ei voi, niin oli pakko väistää. En vain huomioinut, että aamuisin on jo mustaa jäätä maassa. Höh. Huomenna pistetään kesärengas eteen, niin pääsee kuitenkin korjaamolle, Rengasmaailmaan ajattelin viedä.

Nyt mä nukun. Zzzz… Ella on hiljaists tyttöä, kun sille iski sama vauvarokko kuin mitä Sofialla oli aiemmin. Lämpöä oli eilenkin mutta tänään tuli näpyt, jotka on täysin samanlaiset kuin siskollaan.

Hauskaa joulun odotusta itse kullekin! Menkäähän turvallisest liikenteessä.

Mainokset
Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Kaksosten arki, Pelot ja uhkakuvat, Sairaalassa, Sairastelu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: