Reissussa räjääntyy


Mahtava päivä eilen. Lasten osalta todettakoon, että olisi saanut päättyä aikaisemmin. Kello oli lähes kymmenen, ja nuorempi vasta hyytyi. Isompikin valvoi yhdeksään, ja meno oli sen mukaista. Ylikierroksilla molemmat.

Varoitus: Seuraavaksi kakkajuttuja. Eli niitä juttuja, joiden netissä kertomisesta lapset kiittävät äitiään myöhemmin.

Sofia on syönyt niin paljon kiinteitä, että kakkaaminen on ollut hiukkasen hankalaa. Eilen oli sitten kaiken kakkaamisen vaikeuden huipentuma. Sofia sai järkyttävät kilarit, käyttäytyi kuin epilepsisen kohtauksen saanut. Siis aivan oikeasti. Jossain vaiheessa huutava punainen lapsi sylissäni tajusin, mistä on kyse ja lähdettiin vessaan tsekkaamaan tilanne. Nooh, kunnon jöötihän sieltä oli tulossa mutta pikkumimmi ei saanut sitä puristettua ulos. Vertaisin röörin mittasuhteita synnytysrööriin ja melooniin, joka sieltä pitää saada ulos.

Nooh, muutaman kymmenen sekuntia yritin jelppaa Sofiaa nostamalla jalkoja, hieromalla vatsaa ja tsemppaamalla puristamaan sanallisesti, mutta ei tullut. Kävi osittain ulkona ja lipsahti takaisin. No, eihän sitä pystynyt kauaa lapsensa kärsimystä katsomaan, vertakin tuli, joten viimeisellä ulostulolla nappasin jöötistä kiinni ja vedin kuin imukuppisynnytyksessä. Pari sekuntia meni ja homma oli hoidettu. Sofia oli eri tyytyväinen ja äitillä oli kynnenaluset niin paljon p**kassa, että jouduin kynimään kynnet superlyhyiksi. Ja kerrottakoon, että myös iskä pääsi suorittamaan saman operaation. Halleluujaa. Mitä ei oman lapsensa hyvinvoinnin eteen tekisi?

Eilen oli kaiken kaikkiaan hauska päivä. Käytiin kummitädin kanssa pyörimässä Sokoksella. Piltit oli taas yhtä kiltteinä, kuin aina ennenkin. Hengasivat, nukkuivat, söivät ja hengasivat. Niin helppoja ja rakastettavia. Opettaneet meillle elämästä niin paljon.

Ihana uus kirpputorilöytö: Benetton-sammarihame

Tääkin Lindex-hame, jota Sofia rakastaa tuijotella, löytyi kirppikseltä.

Mainokset
Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Kaksosten arki, Kasvatus, Kehittyminen ja kasvu, Kuvia elämästä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: