Hellyyttävää


Siskokset hengaili vierekkäin sängyssä, Sofia vatsallaan ja Ella vieressä selällään.

Kesken leikkien Sofia päätti vetästä nälkäkilarit. Lähdin hakemaan järkyttävän huudon saattelemana pulloa ja samalla piipahtamaan vessassa. Kun pääsin keittiöön, huuto lakkasi kuulumasta. Menin veskiin ja palasin pian takaisin katsomaan, mistä moinen hiljaisuus. Ella oli ottanut Sofiaa kädestä kiinni, kiivennyt osittain siskon päälle ja nauroi Sofian kasvojen päällä kuin Naantalin aurinko. Ei se Sofiakaan jaksanut kauaa olla itkuinen, kun toinen tuli lohduttamaan. Siinä mä vaklasin niitä ovelta muutaman minuutin ja kun Sofiakin alkoi naureskella, painelin pullon kanssa takaisin joukkoon. Maailman hellyyttävin tilanne!

Tänään oli muuten kaksostapaaminen samalla porukalla kuin kuukausi sitten. Oltiin täällä meillä. Voi hitsi, kun olin tyytyväinen siihen, että olin saanut verhot vaihdettua. Tuli avaruutta ja tilantuntua kertaheitolla!

Tehtiin tapaamisessa todella jänniä juttuja! Kuinka jänniä, selviää parin kolmen viikon päästä. Linkkaan tänne jotain hauskaa. 😀

iPad löytyi. Oli pudonnut mankelin sisään. Mankeli taasen makaa käyttämättömänä vaatteiden peittämänä komerossa. Sen päälle oon sen varmaan laskenut, kun oon hakenut lapsille vaatteita.

Paras asento, kun molemmat likat vetää yhtä aikaa kilarit ja kaipaa äidin hellyyttä ja katsekontaktia, on muuten seuraava: itse istumaan maahan tai sänkyyn, toinen syliin vatsalleen (lähelle äitiä) katsomaan esim. musavideota/lelua. Sitten toista voi syöttää toiseen suuntaan vaikkapa sitterissä tai tyynyn päältä. Sit vaan osien vaihto, kun tarvis. Tässä saa vielä molemmat kädet vapaaksi syöttämiseen, kun se toinen pysyy siinä sylissä kyllä.

 

Mainokset
Tagged with: , ,
Kategoria(t): Äitiydestä, Helpottavat ergonomiaratkaisut, Kaksosten arki, Kuvia elämästä, Tunteita ja tuoksuja, Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: