Just do it – Kuluttaja testaa Easywalkereita (ja kanssaeläjien hermoja)


Mieheni ehdotti varovasti, että lähtisimme Hulluille Päiville venyttämään kanssaeläjiemme pinnaa ja yhteiskunnassa vallitsevia häveliäisyysnormeja tupliemme ja tuplavahinkovankkureidenn kanssa. Mä olin tietty messissä, koska jos selviää vankkureilla Stockmannilla HP:n aikaan, ei ole maksanut turhaan EW:sta. Kuvittelin, että olisimme ainoita kilipäitä, mutta kappas, lauantai taisi olla The Family (Man) Day. Matkassa oli jos jonkinmoista perhettä kulkupeleineen.

Täytyy kehua, että meidän vaunut olivat ehdottomasti näppärimmät, mitä näin. Kääntyvien etupyörien ansiosta kuljettiin muina miehinä kapeillakin käytävillä siinä missä kanssavaunuilijat joutuvat luovuttamaan leveille. Säästyttiin myös järkyttävältä kyttähiksalta, kun vaunuja ei tarvinnut nostella, sillä hissit on keksitty. Kai liukuportaitakin ois mennyt, kun oli tuo isiadonis mukana, muttei viitsitty herättää enää enempää pahennusta. Mahduttiin mainiosti henkilöhissiin laskemalla työntöaisa alas. Jumantsuida! Äiti joutui vetämään raskauden jättämiä mahamakkaroitaan sisään ja isä pinnistämään hockeypakarat tiukalle, jotta mahduttiin vaunujen ja hissin seinän väliin. Kuten joku ukkeli kommentoi hissin pysähtyessä ja ovien avautuessa: ”Melko optimaalista tilankäyttöä”.

Lopulta heitettiin pidempi setti ja käytiin Stockmannin jälkeen sekä syömässä että kahvilla.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Mainokset
Kategoria(t): Arkista avautumista, Helpottavat ergonomiaratkaisut, Kaksosten arki, Kuvia elämästä, Synnytys, Tien päällä ja reisussa, Tunteita ja tuoksuja
2 comments on “Just do it – Kuluttaja testaa Easywalkereita (ja kanssaeläjien hermoja)
  1. Onnittelut rohkeudesta! 😀
    Meillä on tosiaan ihan samat vaunut ja saman värisetkin.

  2. Kati sanoo:

    Ihanat vaatteet neideillä!Rinsessat varmasti keräs ansaitsemaansa huomiota 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: