Nukkumisjuttuja


Sofialla on selkeät merkit, joista tietää, että tyttö alkaa nukkumaan. Ensiksi hän hinkkaa korviaan käsillä ja tämän jälkeen alkaa jutella Aappa-tyynylle tai muille kuviollisille esineille. Nukahtamista edesauttaa Levon hetki jo lyö -hyräily ja tutti. Viimeistään siinä vaiheessa peli on selvä, kun Sofia levittää kädet ja suoristaa jalat. Silmät lupsahtaa kiinni hetken kuluttua, ja kohta kuuluu ainoastaan syvä ja raukea hengitys. Seuraavat 15 minuuttia on kriittistä aikaa, koska tyttö havahtuu koviin ääniin. Eli astianpesukonetta ei kannata tyhjentää eikä imurointia aloittaa, ennen kuin plikka on syvässä unessa. Sen jälkeen voikin tehdä mitä vaan, eikä ainakaan Sofia herää. Yösyötöille herää kerran. Ella onkin sitten oma juttunsa.

Mainokset
Tagged with: ,
Kategoria(t): Arkista avautumista, Äitiydestä, Kaksosten arki, Kuvia elämästä, Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: