Jälkitarkastukseen mars!


Mitään ei viimeiseen tippaan jätetä. Tänään siis jälkitarkastukseen Koskiklinikalle. Vähään aikaan ei olekaan lääkärit päässeet mua kiusaamaan. Sain niin tarpeekseni siitä jatkuvasta ronkkimisesta.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
3 comments on “Jälkitarkastukseen mars!
  1. Kati sanoo:

    Totally agree. Tuntui, että tuplaraskaudessa oli tuplaronkkimiset.

  2. onnipotkas sanoo:

    Just näin. Ajatus noista tänään ehdotetuista kierukoista yms. on kuvottava. Taas ronkittavaks. Stna ku oli korkeet verenpaineet… Miks lie. 😉

  3. Kati sanoo:

    Mulla on se kierukka. Aivan loistava! (tosin tiedän jo kaksi, jotka kuuluu siihen miljoonasosaan ja ovat tulleet raskaaksi kierukasta huolimatta-pistää miettimään..) Mutta siis joo, se kierukkatouhu on 5 v ja mulla ainakin menkat loppuneet lähes kokonaan ELI pienellä ronklaamisella iso hyöty. Ja jotenkin tasaisempi olo muutenkin, minähän olen normaalisti PMS-hirviö. Saiks muuten kotimittarin verenpaineille?Ei kai sulla oikeesti voi olla noin korkeet koko ajan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: