Linkit lisätty (kesti vain puoli vuotta) ja Elmerin hanurijuttuja (taas)


Pitänyt jo pidempään päivittää alareunan vimpaimiin kivoja blogeja mutta arvatkaapas vaan, olenko saanut aikaiseksi. Noooh, tänään sitten aloitin ja sain lisättyä jopa ensimmäiset viisi. Jatkan, jahka akuutti kaksosten päivästressi on ohi.

Hienoa, enää ei tarvitse murehtia Pikku-Empun kakkaamisesta, koska tänäaamuna saatiin nauttia selkäkakan jälkeisissä tunnelmissa kainalokakasta. Emppu on ymmärtänyt, miten tehokkuusvaatimukset koskevat häntä pienestä pitäen. Vaipassa ei ollut yhtään kakatonta kohtaa eli koko rahalla – you go girl.

Aika ovela tuntuu Emppu myös olevan, koska hän tietää, että selkä- ja kainalokakka johtavat siihen, että valjaat on otettava pois ja lisäksi hän pääsee äidin kanssa suihkuun, koska tänne tilapäiskämppään emme ole jaksaneet ammetta raahata. Ihana katsoa, kuinka pieni tomera tyttömme nauttii lämpimästä vedestä ja suoriksi saamistaan jaloista!

Ai niin, Mr Murphy tuli taas kylään. Juuri kun olemma asettuneet taloksi tähän tilapäiskämppään ja ruodanneet jenkkiarmeijan varustemäärään rinnastettavan kamakasan mukanamme, asuntoa tulee katsomaan erittäin potentiaalinen ostaja. Kyseessä on niin potentiaalinen ostaja, että taitaa olla järkevää olla purkamatta kamiksia ollenkaan ja alkaa hiljaa mielessä siirtää meidän leiriä jo uuteen paikkaan, missä se sitten onkaan. 😀 Hyvä homma, mikäli talo menee kaupaksi halutulla hinnalla tällaisessä taloustilanteessa. Oli suorastaan sääli pitää tän tyyppistä omakotiunelmaa tyhjillään. Meidän perheen asetuttua tänne, tyhjyydestä ei ole tietoakaan.

Mainokset
Tagged with: , , , ,
Kategoria(t): Arkista avautumista, Kaksosten arki, Kehittyminen ja kasvu, Paskaläppää
One comment on “Linkit lisätty (kesti vain puoli vuotta) ja Elmerin hanurijuttuja (taas)
  1. Kati sanoo:

    Mitähän tämän kommentoisi, kakkajutut naurattaa ja itkettää yhtä aikaa (onneks on viikonloppu etkä ole yksin suossa pesujen kanssa), ja mä niin tiedän ton muuttotuskan-oltiin vesivahinkoevakossa lauman kanssa keväällä loppujen lopuksi 3kk..Mutta siis joo, positive thinkingiä vaan kehiin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: