Ikuinen side!


Ihanaa katsoa salaa oven kulman takaa, kuinka kaksi samannäköistä mutta persooniltaan täysin erilaista siskosta alkaa kommunikoida yhä enemmän keskenään. Raajat huitoo kiihtyvällä vauhdilla, ääntä on tullut lisää ja jokeltelu on muuttunut systemaattisen dialogiseksi. Ei enää irrallisia paloja silloin tällöin, vaan vuorotellen tapahtuvaa kommunikointia, jonka merkitykset tietävät vain he itse.

Tänään viihdyttiin sängyllä jokellellen kahdestaan hyvin, kunhan äitee oli roudannut virikkeet tyttöjen luokse (musaa, leluja, värillisiä kankaita). Meikäläisenkään yhden naisen ohjelmatoimisto ei ole auki 24/7, vaan toivon plikkojen tottuvan viihtymään paitsi kahdestaan myös yksin. Aina ei voi, eikä mielestäni pidäkään viihdyttää ja keksiä tekemistä, ettei pikkupää kuormitu liikaa.

Kaksosten elämän kohokohdat (syömisen, nukkumisen ja sylittelyn lisäksi) kunnioitetussa 8 viikon iässä:
– Useimmiten tykkäävät kölliä sängyllä tai sohvalla ja tuijotella haltioissaan joko iskän värikästä kauluspaitariviä tai kaihtimia.
– Ikean jalkalamppu on takuuvarma hypnotisoija.
– Värikkäälle Finlaysonin ampiaiskuosityynylle jutellaan kuorossa.
– Vaaleanpunaisia keilan mallisia kiliseviä pupuja tuupitaan nurin.
– Äitin laulu ja puhe herättää hilpeyttä.
– Musiikki sekä innostaa että vangitsee katseen (Postimies Pate) ja toisaalta nukuttaa (Scorppareiden Still loving you Berliinin filharmonisen orkan kanssa + Metallican Nothing Else Matters)

olipas ruhtinaallinen aamu tänään, sillä äitee pääsi tekemään itselleen aamupalan ja ehti syödä sen jossain muualla kuin kaksosten sängyn vieressä puolella pakaralla istuen! Lähes puoli tuntia kuului makkarista iloista jokeltelua, joka lopulta päättyi siihen, että Iita nukahti. Tämän jälkeen Tiita turhaantui ja alkoi kitistä ja herätellä siskoaan potkimalla niin paljon kuin lonkkavaljaat periksi antoivat. Sitten tuli taas tylsämutsi ja siirsi plikat kauemmaksi toisistaan, ja nyt nukkuvat molemmat tyytyväisinä käsi kädessä!

Mainokset
Tagged with: , , , ,
Kategoria(t): Kaksosten arki, Kasvatus, Lastenneuvola, Tunteita ja tuoksuja, Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

Suosituimmat artikkelit & sivut
%d bloggers like this: