Henki ja elämä


Tavattiin tänään suuri hengen mies, tuleva pappimme. Hieno ihminen! Luonnollisesti en löytänyt niitä maistraatin papereita, jotka laitoin liian hyvään talteen kaikki samaan paikkaan. Nyt sitten etsitään Expressionin kansiota ennen sunnuntaita, kun puhelin, laturi, passi ja lompakko on jo löydetty. Sama pää kesät talvet.

Ristiäishommat on siis paketissa, jesh. Mieleen jäi papilta yksi lause ylitse muiden: ”Tuollainen onnettomuuden tuoma elämänkokemus ja nuoruuden into yhdistettynä vievät sinne, mihin ikinä tahdotkin. Teistä huomaa, että olette kokeneet paljon yhdessä”.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: