Eka ISO hymy tuli iskälle


Harmi, että äiti vähän myöhästyi kameran kanssa…

Mainokset
Kategoria(t): Kaksosten arki, Kuvia elämästä, Uncategorized
3 comments on “Eka ISO hymy tuli iskälle
  1. Kati sanoo:

    No on siinä vähän hymynkaretta vielä 🙂 Piti kommentoida sun toiseen tekstiin että mä päätin jo ennen synnytystä et meillä rytmitetään tiukasti samaan rytmiin, eli herätin aina toisen kun toinen söi, ja alkoi tosi pian sujua ilman herättelyitä eli heräsivät aina syömään samaan aikaan. Nyt menevät unille samaan aikaan ja heräävät samaan aikaan, Sain muuten meiliin sun tekstit, jess.

  2. Päivi sanoo:

    Joo, kyllä se on pakko niin tehdä tai tulee hulluks. Näilläkin on nyt melko hyvä rytmi, vaikka tottakai toisinaan se menee sekaisin syystä X. Lisäksi pienempi syö kerran enemmän yöaikaan (kuulemma hyvä näin, ettei sokerit tipahda)mutta muuten alkavat jo heräillä suht samaan aikaan.

    isompi on mahdoton nukuttaa, jossei häntä oikeasti väsytä. Ihan sama mitä tekee, energiaa on niin paljon, että turhauma tulee ja raastava turhaumaitku herättää paitsi tuon toisen myös koko talon. Nyt olenkin yrittänyt nukuttaa eri huoneisiin, kun muuten menee pikkuisenkin rytmit aivan sekaisin ja äitiltä loppuu jaksaminen, kun ei ole yhtään hengähdyshetkeä vuorokaudessa.

    Muutamana päivänä on ollut vähän sellaista, että pienempi herää syvästäkin unesta painajaistyyliseen itkuun mutta rauhoittuu silittämällä ja halaamalla. Ei ole nälkä eikä vaipassa mitään, ehkä pahaa unta! Onko tuttua? Itku kestää joitain minuutteja ja loppuu läheisyydellä, vaikka syliin en yöllä heti nosta, sillä kaveri vilkastuu niin paljn, että valvoo aamuun asti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: