Selvästi hauska päivä!


Eilen käytiin miehen vanhemmilla ja nukuttiin prinsessapedissä. Tänään tapahtuu puolestaan Laukontorilla, sillä me suunnataan Poliisin päivä 2011 -tapahtumaan klo 12 tyttöjen ja äitin kanssa. Jeiiii! Ensin maittavalle aamupalalle kaupunkiin.

http://www.poliisinpaiva.fi/

Voi murusia, kun ovat niin mahtavia tyyppejä. 🙂 Taas nukuttiin 23:sta aamuviiteen, sit syötiin ja nyt nukutaan taas. Varmaan ysin pintaan heräillään.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
One comment on “Selvästi hauska päivä!
  1. Pia Annika sanoo:

    Ihana kuulla, että olet saanut noin upean yörytmin vauvoille. Mietin, että voisikohan sekin vaikuttaa, että olet aktiivinen, käytte eri paikoissa ja selkeästi kommunikoit vauvojen kanssa, mutta et kuitenkaan rasita heitä liikaa.

    Silloin vauvoille tulee riittävän aktiivinen päivä. Onhan se meillä aikuisillakin ihan sama juttu, jos elämä on tasapainossa, on riittävästi aktiviteettiä päivässä yöunet maistuu.

    Äidille kun nuo pitkät yöunet ovat enemmän kuin hyväksi. Onneksi et ole joutunut öisin valvomaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: