Wake up you motherf*…


Nälkäitku oli otsikon mukaista alkaen viideltä. Otin Tiitalta vaipan pois sängyssä, mikä oli virhe. lennätti kaaressa kakat mun päälle. Eikun petari vaihtoon, lakanat ja liinat pyykkikoneeseen pyöriin, isi peseen petaria ja sit sohvalle evakkoon (vapaaehtoisesti), sisko pinnikseen turvaan, äiti ripustaan lakanan, iskä syöttämään jne. Perushommia perheen kesken!

Nyt Iita onkin pyörinyt tuossa kohta kaks tuntia. Haukkoo oudosti henkeään ja äiti ei pysty nukkumaan. Ihan kuin kurkussa olisi limaa ja yrittäis kakoa sitä pois. Sisko vetää tyytyväisenä sammakkoasennossa hirsiä.Ovat nuo niin ihania. Sydän pakahtuu onnesta. Huipputyyppejä. Niin uniikkeja ja mielenkintoisia persoonia, ja kiva katsoa, kuinka he yhä enemmän kommunikoivat keskenään.

Pakko avautua: miks jotkut ihmiset ei saa tehtyä päätöksiä? Miten kenenkään pää kestää elää esimerkiksi supersurkeassa suhteessa vuosikausia? Tai kuinka joku pystyy venyttämään pinnaansa niin paljon, että tekee vuosikausia duunia, mistä ei saa mitään iloa? miten voi tehdä sen itselleen, että sallii vuosikymmeniksi huonon olon ja ikäänkuin elää puoliteholla, vaikka mahdollisuus muutokseen on meillä jokaisella. Wake up you….

Mainokset
Kategoria(t): Paskaäiti tilittää ja mokaa, Uncategorized
2 comments on “Wake up you motherf*…
 1. Kati sanoo:

  Kerro mulle miten mä saan sun uudet päivitykset luettavakseni, en keksinyt..Luulin, ettet ole päivittänyt blogia ja täällähän on vaikka mitä!Jos mä nyt laitan raksin tuohon ”ilmoita uusista artikkeleista meilitse” niin toimiikohan sitten?

  Mutta tähän uusimpaan. Samoissa tunnelmissa, kakkashown, vauvojen (meillä vielä hetken vauva-aikaa ennen taaperoiksi ryhtymistä) ihastelua ja kaverien parisuhteiden ihmettelyä..Onneksi joku sentään tajuaa erotakin eikä sietää kaikkea.

  Ihania teidän neidit!Ja luonnetta löytyy jo!

  • onnipotkas sanoo:

   Hmm… Nyt pistit pahan, kun tää pyörii tosiaan wordpressin alustalla eikä omalla domainilla, mihin oon tottunut. Ööö… Kokeile tuosta oikeasta sidebarista ”tilaa blogi”? Siitä saa meiliin aina viestin, kun uus entry tulee, olettaisin… Toinen vaihtoehto on klikata tota oranssia RSS-nappulaa, jos sulla on selaimella RSS-ominaisuus. Käytännössä katsoen kaikiss uusissa selaimissa on. 🙂

   Ihmiset on kieltämättä kummallisen sisukkaissa ns. väärässä tilanteesa. silloin kuin pitäisi toimia, päätetään vaan vatvoa ja vatvoa. Asiat ei muutu, hermot menee, asiat menee entistä enemmän solmuun, kuluu vuosia, sit alkaa oikeasti jaksaminen loppua, tulee masis, katkeroituu… Sit onkin kohta keski-iässä ja kokee, että elämä on ohi ja suree vielä loppuajankin aiemmin tekemättä jättämiään tekoja – tai ait pistää elämän kerralla risaiseksi….

   voi kumpa ihmiset ymmärtäis, että joskus on helpompi todeta, että pieleen meni ja yrittää mennä elämässään eteenpäin. Ja ettei lasta ainakaan kannata parisuhteen pelastamiseksi yrittää hankkia. Tää määrä valvottuja öitä, stressiä ja täysin uusi maailma ylipäänsä vaatii melko tasapainoisen suhteen, jottei jokaisesti pikkukärhämästä synny kohtuuton härdelli. Välillä vähän kiehahtaa, pettyy ja suorastaan vituttaakin mutta perusrakkaus, kunnioitus ja yhdessä tekeminen pitää homman kasassa. Mukavaa, kun toiseen aikuiseen voi luottaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: