Taysin reissulla


Käytiin Taysin lasten ja nuorten kirurgialla ja eksyttiin takastullessa Itä-Tampereelle. Vaipanvaihtokin hoidettiin tyylikkäästi helteessä konepellillä, kun Iitalla tuli niska-, selkä ja jalkakakka turvaistuimeen kesken tutkimusmatkan. Käsittämätöntä, että koko tyttö oli ihan p*skassa.

Tiita sai Taysista lonkkavaljaat, Iita selvis ilman. Valjaita pidetään 4 viikkoa, ultrataan puolivälissä ja sit lopussa. Jos se riittää, niin päästään eroon neljän viikon päästä. Jossei, niin sit on toiset 4 viikkoa vielä. Selkeää lonkkaluksaatiota ei onneksi ollut mutta koska lonkka on vähän löysä, niin valjaat oli sopivs ratkaisu. Ne edistää lonkan oikeaan asentoon kehittymistä.

Valjaat ei tunnu Tiitaa häiritsevän. Meno jatkuu samanlaisena. Tultiin tähän ystävälle kylään matkan varrella ja ähinää ja puhinaa riittää. Ainoa muutos normaaliin on, että nukuttaminen tapahtuu mahallaan tai selällään, ei kyljellään, ja kylvyssä ei voida käydä, koska valjaita ei saa riisua itse. Myöskään pituutta ei voida mitata valjaisen aikana ja painosta vähennetään sit 110 g.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
One comment on “Taysin reissulla
  1. Leena sanoo:

    Onko lonkkavaljaat sama kuin ”sammakkotyyny” jalkojen välissä? Mullakin oli vauvana sellainen… (Meinasi kuulemma ekassa tarkastuksessa jäädä huomaamatta koko lonkkaluksaatio!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: