Mitään en tunnusta


Rautatabletit on tosi tehokkaita. Oon vetänyt niitä pari viikkoa ja en näytä enää kalkkilaivan kapteenilta. Pieniä sivuvaikutuksia niillä on, mutta ketään tuskin kiinnostaa kuulla niistä tarkemmin. Tai jos kiinnostaa, voi googlata laksatiiviset vaikutukset. Mua siis kiinnosti kertoa ja varoittaa kuitenkin… Se hyvä puoli on, että vaikutukset menee vauvojen piikkiin, koska meidän leidit farttaa kuin aikuiset miehet. Naisethan siis eivät moista harrasta. Naiset ei myöskään hikoile, käy vessassa, menetä hermojaan tai kiroile (Mut nyt on pakko mennä kuselle stna)

Ja voi mikä onni on omistaa ihania ystäviä! Kiitos H ja J, kun kävitte. ❤ Laitan sulle kuvia tulemaan meidän vauvoista ja ”vauvoista”.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: