Melkosta haipakkaa


Muuta ei voi todeta kuin, että melkoista haipakkaa tänään. Onneks äiti on ollut jelppaamassa pikkuisten kanssa. Pikkuiset selkeästi ovat vaistonneet, että meitä on täällä enemmän, koska kakkatorvi on toiminut jatkuvalla syötöllä: vaippoja on mennyt tänään 16 ja syöty on tunnin kahden välein. Ja 16 kappaletta on muuten rahassa 6 euroa noissa kalliimmissa peffaystävällisissä vaipoissa. 😉 Ehkä iltaa kohti taas tasoittuu. Jostain syystä molemmat halunneet hellytellä rinnalla tänään erityisen paljon, mikä sinänsä on aina yhtä herttaista.

Lastenhoitajavalinta etenee, koska olen löytänyt useamman todella hyvän ehdokkaan. Nyt vain tutustumaan tarkemmin. Tässähän on melkein kuin töissä, kun puuhastelee rekrytoinnin parissa.

hauska nyanssi, että meidän kaksosodottajien ketju Helistimen palstalla on totaalisen hiljentynyt synnytysten jälkeen. 😀 Mun kirjoitus sairaalasta 22.7. taitaa olla viimeinen. Kirjoitustiheys kertonee jotain kaksosäitien elämänrytmistä – tai siis rytmittömyydestä.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: