Äitilaiskuus


Oon ollut hirveän laiska kirjoittamaan viime päivinä. Ei ole ollut kerrottavaa, joten mitäs sitä toistella samoja asioita.

Pikkuisilla on kaikki hyvin ja arki alkaa rullata eli tuntuakin arjelta. Päivästä toiseen tutut kuviot. Merkittävintä vaihtelua on muiden FB-päivitykset sekä kaupassa käynti, koska kassa vaihtuu. 😉

Vähän väänteli pikkuisilla mahaa tänään mutta onneksi oli kodinturvajoukot paikalla. Oli siis valmismuonat ja vaippa- ja nukkumisapua. Kiitos!!! Nyt popsitaan maustekakkua kahveen kanssa.

Tänään tuli uusi sohva! Riittävän iso, jossa myös divaani, jolla voi vaihtaa vaipatkin tarvittaessa. 😉 Mies kokoaa parhaillaan me elpaillaan tyttöjen kanssa makkarissa. Kiitos hänelle, että sai haettua ja pistää kasaankin. Lisäksi saatiin kaappitilaa vessaan, mutta kyllähän tää armotta alkaa pieneksi käydä. Nooh, silmät pidetään auki koko ajan.

Huomenna sit lastenneuvolaan aamusella ja 15.8 fyssari meitsillä. Lisäksi katselin lentoja Bremeniin itselleni, josko lähtisin yksin nollaamaan aivojani, kunhan saan rangan kuosiin. Johonkin tekis mieli sujauttaa, ja Bremen on ihana idyllinen pieni suuri saksalaiskaupunki. Eikä sieltä ole kuin vajaa tunti junalla isoon cityyn Hampuriin, jossa vois käydä moikkaamassa tuttuja ja isosti shoppaamassa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: