Ei kiinnosta pätkääkään


8 minuuttia 45 sekuntia puhelimessa Pirkkalan kunnan vaihteen kanssa nettiä molemmat selaillen, eikä kukaan kuudesta yhdistämisyrityksestä huolimatta pystynyt kertomaan, mistä voin kysyä kodinhoitajan palveluista tarkemmin.

Sama homma isyyden vahvistuksen kanssa. Piti sosiaalijohtajaa häiritä, jotta sain vaihdettua ajankohtaa tapaamisellemme, koska kaikki työntekijät olivat lomalla. Varmaan mieltä ylentävää istua samalla budjetin päällä ja toimia sihteerinä…

Täytyy lohduttautua ajatuksella, että kunta on aina kunta, ja pyrkiä myymään uudet nettisivut, koska itsekin haukkuivat oman viestintäkanavansa.

Ymmärrän nyt, miksi kodinhoitopalveluilla ei ole suurta kysyntää. Tässä ajassa, mitä kokonaisuudessaan käytin asiaan (noin 3 tuntia) olisin tehnyt rekryilmoituksen ja haastatellutkin muutaman hakijan.

Lisäksi ymmärrän, miksi lapsiperheet itkee veden- ja sähkönkulutusta. Tää on jotain aivan järkyttävää. Ekologisuudesta tietoakaan.

ou jeah, tänään tulee työporukka käymään. Saan kuulemma samalla synttäri- ja äitilahjani eli iPad2:en.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: