Eka terkkatapaaminen


Hienosti oli kasvettu: Iita 3,6 kg ja Tiita 3,1. Puolukoita vielä pitäisi kaivaa jostain, koska molemmilla oli vähän sammasta kielessä noista mun antibiooteista. Kuulemma puolukka pari pvässä survottuna teelusikkaan ja suuhun/kielelle auttaa neutraloimaan. Lisäksi nännejä pitäisi voidella sitruunalla samasta syystä.

Muuten kaikki oli hyvin! Iitaa pitää jatkossa nukuttaa vasemmalla poskella, koska sen pää on hieman liikaa litistynyt oikealta (joko synnytyksessä tai liian tottunut olemaan oikealla poskella). Täytyy pyytää jokatapauksessa fysiatriani/fyssaria katsomaan niska/pää tulevaisuudessa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: