Elastiset nivelet rokkaa!


Syöttäminen alkaa sujua. Paras tapa on vaihtaa vaippa ekalle, antaa rintaa ja sitten vaihtaa vaippa toiselle, jatkaa ekan kanssa pullolla ja ottaa toinen rinnalle, ja vielä lopuksi jälkimmäinen jatkaa pullolla. Näin molemmat saavat olla vierekkäin, ja yletyn silitteleen molempia.

Tytöt nukkui viime yönäkin putkeen tunteja. Pienempi söi klo 03 ja 08.30 ja isompi 03.30 ja 10! Omilla tuutulauluilla nukuttaminenko sen tekee, aivan sama, mutta nautin.

Tilasin myös Sandvikilta Kauneimmat kehtolaulut CD:n ja ilokseni ihanaääninen Ulla Renko, entinen laulunopettajani, laulaa biisit yhdessä Juha Vintturin kanssa. 🙂

huomenna tulee lastenneuvolan terkka tänne, ja ristiäispäiväkin on päätetty syyskuulle. Nimetkin on! Enää isyyden vahvistus, (koska ei olla naimisissa vielä) sekä Iitan lonkkaultra elokuussa muistettavana.

NYT ÄITI MENEE PARTSILLE KAHVILLE YKSIN!!! 😀

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: