Äitin hoitoa


Tultiin käymään ensimmäistä kertaa tässä Sorkkalan mökillä vauvojen kanssa. Pitkälle ei uskalla lähteä, koska on aivan toipilas mutta vähitellen se on vaan noustava pystyyn.

Naapurin sairaanhoitaja nyppäs haavaan jääneen ”tikin” pois. Tikki paljastui kuitenkin veitsenteräväksi ruveksi.

Mummi lähti kävelemään vankkurilaisten kanssa, joten äitee käyttää tilaisuuden hyväkseen ja heittää jalat ylös hetkeksi. Pienissä paloissa pystyasentoa.

Minkä takia prinsessaovat niin kovin kilttejä silloin, kun meillä on apua kotona mutta heti kun jäädään neljästään, alkavat hankaliksi… Ovatko he niin ovelia jo tässä iässä, että osaavat vieraskoreuden?

On se niin suuri apu, että molemmat mummit ja isomummi ovat hyväkuntoisia ja innokkaita prinsessoiden hoitajia, joille uskaltaa jättää tytöt huoletta ja tietää, että kasvatusmetodit täsmää. 🙂

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: