Pitääkö huolestua?


Pitääkö huolestua, kun vanhemman tyttäreni rinnan hamuamisilme näyttää päivä päivältä enemmän Hjalliksen arki-ilmeeltä? (Tosin Iitalla taitaa olla tuossa asennossa suurempi kaksoisleuka kuin laihduttaneella Harkimolla)

Ja on hälle temperamenttiakin suotu! Kun nänni paholainen ei heti löydä suuhun, tyttö alkaa puhista ja puhkua ja riepottelee rintaa kuin tornado puutaloja. Tänään hän otti lopulta päänsä alta pilkottaneesta talouspaperipalasta kiinni kunnolla ja rempaisi sen kahtia. Tämän jälkeen kyytiä sai rintaparka, sillä äiti oli unohtanut laittaa hanskat pikkukätösiin, joissa on veitsenterävät kynnet. Huomenna leikataan, vielä ei ole äitee uskaltanut koskea, kun kynnet on about muutaman millin kokoiset.

Tänään käytiin ekan kerran kylvyssä. Kun siskoa pestiin, oli Iita heittänyt jättipuklaukset äitin puhelimen sivustalle ja sänkyyn.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: