Addiktioista


Onpas outoa, kun ei tarvitse roudata Pirkanpojasta laatikkokaupalla mehujäitä, eikä ostella Nestettä tyhjäksi Lakrisaleista. Nuo addiktiot jäivät leikkaussaliin. Ehkä tilalle tulee jotain uutta ja erityistä? Ehkä ei.

Aah, lapset nukkuvat molemmat tuossa vieressä. Pienempikin vetää hienosti melkein 100 milliä Tuttelia pullosta, kunhan äiti syöttää ja tuijottaa silmiin. Ehkä luulee sitä rinnaksi? Isompi taas ahmii annoksensa niin hirveällä vauhdilla, että kakoo joka kerta ruokailun jlk ja lopulta puklaa ison määrän ulos. Tää on sitä fyysisistä itsesäätelyä. Tällaista yhtä aikaa nukkumista tapahtui viimeksi ennen antibioottikuuria sairaalassa. Nyt mä juon kahvit ja vedän hyvällä omalla tunnolla pari korvapuustia huomisen juhlan kunniaksi.

Onneks on ollut äiti apuna viimeiset pari päivää. Muuten ois niska- ja unikuolema tullut.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: