Kotona! <3


Toivottavasti nyt saadaan olla vähän kauemmin! Diagnoosiksi laitettiin virtsaputken tulehdus ja kohtutulehdus mutta jälkimmäisestä ei voi varmuudella tietää. VTI on voinut olla kuulemma pitkään jo raskauden aikana oireettomana.

Hoidoksi kahta antibioottia 10 pvän kuuri (mikä tarkoittaa vauvoille 10 pvän vatsavaivoja, vaikka kuinka syötän probiootteja heille). Lääkkeinä Flagyl ja Kefexin. viikko kuurin jlk täytyy käydä antamassa virtsanäyte Pirkkalan terkkarissa.

Voi kun oppisi lukemaan vauvojen itkuja ja eleitä, jotta tunnistaisi heti, mistä kenkä heillä puristaa. Mutta ei passaa olla malttamaton. Vastahan tässä opetellaan elämää yhdessä.

Optimisesti ajattelin, että olisin ottanut iltapvällä pienet tirsat, mutta isompi on kitissyt armotta kaksi tuntia, kun pienempi vuorostaan nukkunut. On vaihdettu vaippaa, yritetty pulauttaa ja syöttää, mutta mikään ei ole hyvä. Lopulta otin viereen nukkumaan ja hetki seurusteltiin, niin siitä Iita lähti rauhottumaan. Nyt haaveilen enää 15 minuutin tirsoista. 😉 Joskin mummi tulee kohta tänne, jolloin helpottaa.

Mainokset
Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Kaksosten arki, Raskauden jälkeinen kuntoutus, Sairastelu, Uncategorized
4 comments on “Kotona! <3
 1. marjamarjanen sanoo:

  Mummi tulee tukka viuhuen huomenna luoksenne hoivaamaan sinua ja pikku prinsessoita. 🙂

  Kyllä se alku kahden pienen vauvan kanssa on totista työtä ja se oma levähtäminen jää ihan liian vähälle. Varsinkin nyt alussa kun rytmi on kummallakin erilainen, se koettelee vanhempien jaksamista.

  Mutta uskon et muutaman viikon sisällä kun tytöt kasvavat mahavaivat helpottuvat ja päivä ja yörytmitkin alkavat mennä samaan tahtiin.

  See you!! 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   Tervetuloa! Ovet on aina auki ja kahviakin ostettiin tänään lisää. 😉 😉 Antaa iskän mennä nukkumaan univelkaansa välillä ja valvotaan me prinsessat sit neljästään.

   Mutta jesh, taas yks pvä ilman kuumetta!!! 😀

 2. marjamarjanen sanoo:

  ”Tää yö me valvotaan, ei mennä nukkumaan,” on meidän pikkusten ja vähän isompienkin prinsessojen laulu. Taitaa pikku prinsessat olla tulleet mummiinsa, sanoi pappa. 😉

  Jesh, on kahvia!! Jesh jesh jesh sulla ei oo kuumetta!! 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   Juu, ei ois tarttenut tulla. 🙂 Taas sama homma. Tyttö ei hiljene millään paitsi mun rinnalla tai iskän sylissä tutti suussa. Tätä on nyt jatkunut kohta 24 h. Ei itke vaan protestoi. Heti kun tutti tippuu tai jää yksin, alkaa ähinä ja itku. Ei tosin ole vatsaähinääkään enää vaan vaikuttais enemmän perusstressiltä. Ehkä taas uus paikka (koti) stressaa taas…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: