Blaah…


Kotoisasti 2B:llä. Nyt on veriviljelyt otettu. Harmi, että ne voidaan viljellä vasta maanantaina ja tuloksissa menee vuorokausi, eli virun täällä hyvin todennäköisesti tiistaihin, jolleivät päästä sit himaan tässä välissä. Täytyy kysyä huomenna.

Toista antibioottia aletaan laittaa kello 6. Ehkä sen kanssa parempi tuuri. Edelleenkään tulehduksella ei ole siis nimeä. Mitä lie paskaa.

Jokainen päivä sairaalassa vie niskaa ja hartioita huonompaan kuntoon. Lisäksi kahden vauvan hoitaminen öisin on aika hankalaa. Täytyy alkaa miettiä jotain uusia peliratkaisuita, jos täällä joutuu todella makaamaan pidempäänkin. Lisäksi on selvitettävä, että voinko ylipäänsä imettää vauvoja tässä kunnossa vai onko joku vaara, että hekin saavat tartunnan. Ja mahat nyt menee jokatapauksessa sekaisin pienillä noista lääkkeistä.

Kyllä menee taas niin päin vittua koko homma, ettei ole vähään aikaan mennyt. 😦

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: