Tuttelia meni!


Yöllä oli mennyt molemmille 70 milliä Tuttelia ja Iita (A) tuli vielä jatkamaan rinnalle. Tuohon se nyt nukahti sit rinnan päälle tyytyväisenä ja sisko vetelee unia kansliassa. Vauvat voidaan siis ottaa yöksi kätilöiden huomaan kansliaan, ja tuoda syöttäjä varten äitin viereen. Normaalisti 1-2 syöttö tehdään kansliassa ja tämä aamusyöttö klo 5-6 on sitten mun heiniä, kuten myös klo 22-23 syöttö. Siinä jää hyvin aikaa nukkumiseen sekä äitillä että kotona myös isällä.

Iita on alkanut työntää päätään kummallisesti ääriasentoon taaksepäin, kun nukkuun. Eli siihen asentoon, millä hän yritti tulla ulos kohdusta. Täytyy varmaan pyytää fysiatriltani jonkinnäköinen pikkutarkastus siitä, että niskassa kaikki on kunnossa.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: