Tissitakiaiset


Okei, tältä se siis tuntuu, kun on kaksi lasta ja kaksi rintaa. molemmat haluavat sekä maata rinnalla että imeä yhtä aikaa. Muiden syli ei kelpaa, eikä pullokaan kauaa lämmittänyt.

Tuttelia sen sijaan oli mennyt jo tänään paljaaltaankin, mikä on hyvä merkki. Alkuun täällä annettiin äidinmaitoa mutta hiljalleen siihen on miksattu synteettistä korviketta. Veikkaan, että siihen joudutaan turvautumaan jossain vaiheessa jokatapauksessa.

Kerrottakoon, että tänään yösyötin näitä ihania pikkukaksosia vuorotellen putkeen 4 tuntia. Nukkuivat, söivät, halittelivat, nukkuivat, söivät, halittelevat. Kätilö vain vaihtele lapsia ja mä imetin, imetin ja imetin. Aikamoinen suoritus tällä niskalla.

Veikkaan, että jouluna 2011 musta näkyy vaan tummat silmän aluset, joita kehystää punaiset silmät ja kalpeat huulet…

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: