Huomenna himaan!


Yks yö pitäis jaksaa ja huomenna kotiin. Alunperin piti päästä tänään mut lääkäri haluaa kontrollin hemoglobiinista. Aamulla se oli 72, ja kahdella lisäpussilla pitäis päästä yli 90.

Tytöt voivat hienosti. Syövät paljon, molemmat yli 50 milliä per kerta ja isompi on hiponut muutaman kerran sataa. Imeminen alkaa sujua, kunhan oikea imuote vaan keksittiin. Pienempi on selkeästi kärsimättömämpi ja hänen kanssaan pitää tehdä kovasti töitä. Isompi sen sijaan lutkuttaa kauhealla vauhdilla kaikki kerralla, ja sit kipristää mahaa.

Nukkuvat tosi hienosti syöttöjen välit ja ovat pysyneet suunnilleen samassa rytmissä. 🙂 hyvä näin, koska jos nämä eläis eri rytmiä, niin en tekis muuta kuin imettäisin ja kävisin vessassa.

Ja kunhan päästään kotiin, homma helpottuu paljon. Päästään omaan sänkyyn, jossa lapset eivät valu kuoppaan keskelle, mikä taas helpottaa syömistä. Lisäksi päästään syömään sohvalta istumisasennosta, jolloin saa kainaloiden rauhaset tyhjennettyä.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: