Edistyksellistä


Melkoista! Sain lapsia, jotka kääntyvät 5 päivän ikäisenä kyljelleen. Apua. 😀 Lisäksi heillä katsekontakti paitsi äitiin myös isään ja toisiinsa. Kääntävät myös terhakasti katseensa valoon ja ääneen. Ainakin toistaiseksi rytmi on loistava. Syötöt 3 tunnin välein ja nukkuvat nukuttamatta koko tuon välin. Nukuttaa jos pitää pikkuisen, se tarkoittaa laulamista ja tutin laittoa. Yleensä kyllä puklaavat tutit pois.

Mainioita neitejä. Vieneet meidän kaikkien sydämet aivat täysin.

Haava on parempi, niska huonompi. Mutta haava paranee ajan kanssa ja niska ens viikolla fyssarilla. 🙂 Onneksi tajusin aloittaa itsenäisesti Triptylit rauhoittamaan aivan sekaisin olevaa hermostoa! Oli todella plajon luultua kovempi urakka tämä tuplaraskaus ja -synnytys. Jos alatiesynnytys ois jätetty pois ja menty suoraan sektioon, ei olo olisi tällainen nyt. Mutta mene ja tiedä.

Palkinto on maailman paras, siitä ei pääse mihinkään! Ja hei, huomenna mennään kotiin, jahka kirurgi on tsekannut vielä Iitan (a) lonkan, joka vähän napsahtaa. Tiitan (b) sivuääni sydämessä osoittautui varsin vaarattomaksi. Minimaalinen poikkeus aortan läpässä sekä sikiöaikaiset ohivirtauskanavat vielä auki. Kummankin pitäis hävitä ajan kanssa, eikä aiheuttaa myöhemmin oireita. Häntä seurataan nyt vuoden välein lasten sydänpolilla.

Iskä on ollut mainio tuki ja turva. Nostan hattua hillitylle ja rationaaliselle viilipytylle, jolla taatusti kiehuu tunteet sisällä, mutta ulos niistä pääsee vain positiivisimmat. love!

Mainokset
Kategoria(t): Kaksosten arki, Raskauden jälkeinen kuntoutus, Sektio eli keisarileikkaus, Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: