Rakkaus, luottamus ja läheisyys


Vaatii niin täydellistä rakkautta, luottamusta ja läheisyyttä antautua täysin toisen hoidettavaksi, kuten minä puolisoni käsiin. Eihän täällä kätilöt kaikkea ehdi, joten mies on osittain jelpannut kaikkien asioiden kanssa. (tästä eteenpäin ei kannata lukea, mikäli ei ole kiinnostunut elämän realiteeteista)

Nyt on kustu toisen nähden alustalle, vaihdettu yhdessä siteet, itketty silmät punaisiksi, rakastettu laveasti, suihkuteltu haavaa ja ja piereskelty leikkauksen jälkeistä suolisolmua auki. Eli jos lapsentekoon ryhtyy ja vähänkään kaihertaa mielessä ajatus luottamus-, rakkaus- tai läheisyyspulasta, voi tällaisessa akuutissa erityistilanteessa tulla hieman hankalaa.

Kaikista parasta on, että illalla voi sanoa toiselle vilpittömän kiitoksen avusta, kumppanuudesta ja luottamuksen arvoisuudesta ja todeta perään: minä rakastan sinua lasteni isä. Ja lisäksi tiedän, että mieheni todella arvostaa minun panostani tähän hommaan.

Öitä sairaalasta!

Ps. Pääsin jo kolmesti itsekin vessaan asti tänään ja kerran kävelemään käytävälle. 🙂

Pps. Meidän prinsessat ovat aivan ihania!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: