Päivä 3: Onko elämää sektion jälkeen?


On ja ei. On, niin kauan, kun ollaan sairaalassa ja apu löytyy kellonympäri. No, tänään sentään pääsin itse vessaan ja haavaa suihkuttamaan kolmesta. Kävely on aika hankalaa, koska tuntohäiriön takia keho toimii taas vähän sinne päin.

Vauvojen syötön kanssa siirryttiin 3 tunnin rytmiin, koska painot olivat pudonneet pikkuisen liikaa. Muuten homma rullaa, kuten pitääkin. Aamusyöttö klo 4, 7 ja 10. Sitten päiväsyötöt 13, 16, 19, 21. Annetaan 15 minsaa rinnasta ja 30 ml pullosta. Painoja seurataan hyvin tarkasti.

Haava voi vähän paremmin. Ei ole niin kipeä kuin eilen. Sen sijaan kuseminen, kumartuminen ja sängystä nousu ovat edelleen ongelmallisia. Mut ajan kanssa… 🙂 aika pohjalle se heitti sitten niskan/hermoston kanssa.

En yhtään ihmettele, että jotkut äidit väsyvät täysin, koska onhan tämä paljon rankempaa kuin ansiotyössäkäynti. Mutta myös todella palkitsvaa!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: