Viikko 1: Päivä sektion jälkeen – Miten taas?


Miten mä taas oon tässä tilanteessa?
– jee, ekan kerran vessaan hoitajien kanssa
– jee, vain 4 kipulääkettä tänään
– jee, huimaa vaan nopeissa liikkeissä jne.

😉

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
2 comments on “Viikko 1: Päivä sektion jälkeen – Miten taas?
  1. Taina sanoo:

    Jos yhtään lohduttaa, niin samaa olen miettinyt normaalin alatiesynnytyksen jälkeen ja vaikka olinkin ”perusterve synnyttäjä”. Tää on naisten salajuoni: kukaan ei kerro kuinka kamala olo on muutaman päivän synnytyksen jälkeen, muuten kukaan ei tekisi lapsia… 😀

  2. Annika sanoo:

    Onneksi lapsen tuoma onnellisuus auttaa tuossa tuskassa, muuten siitä ei niin vain selviäisikään! Mutta tulee kyllä ikävästi oma leikkaus mieleen kun katselen sun kuvia ja luen kirjoituksia. Ja mä sentään olin lähtökohdiltani terve. Tosin mä söin 4 kertaa päivässä kolmea eri kipulääkettä sen jälkeen kun kipupumppu otettiin pois ja lisäksi suoneen meni antibioottia viikon ajan. Kaikki suonet käsistä oli lopulta pistetty ja hoitajat olivat varmasti onnellisia, kun mut kotiutettiin viikon jälkeen. Ja kuljin pitemmät matkat viikon ajan pyörätuolilla, kun alkoi pyörryttämään jos yritin liikaa.

    Enkä muuten voinut katsoa leikkaushaavaa edes kotona (ekan kerran uskalsin katsoa vasta kotona, n. 2 viikkoa sektion jälkeen – tosin mun haava on vaakasuora, että se kivasti jäikin piiloon löysän nahan alle :)), pointsit sulle kun oot noin reipas!

    Yhteenvetona: en voi kuin ihailla sun toipumista ja reipasta asennetta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: