Melkoista menoa synnytysvuodeosastolla


Dodii, hommat etenee! Aamulla klo 10 synnytysvuodeosastolle sisään. Lekuria odotettiin valitettavan kauan eli vasta 13 maissa päästiin lekurille.

Lääkkeellisen käynnistyksen sijaan pistettiinkin lääkärin ehdotuksesta ballonki eli vesitäytteinen ”ilmapallo” kohdunsuuta stimuloimaan. Vanha kunnon keino, joka jo kerran on hylätty.
Mainiota mainiota! Ei lääkkeitä. Aamulla katsotaan tilanne uudelleen, joskin nyt jo on selkä todella kipeä. Siis OIKEASTI todella kipeä. Erittäin hyvä merkki. Tytöille saatiin painoiksi 2,9 ja 3 kiloa tasan eli ei mitään painoeroa. Kohta otetaan sykekäyrää päälle ja sit odotellaan vaan. Mutta onpas ihanaa henkilökuntaa, ei voi muuta sanoa. Lekuri oli mainio, samoin erikoistuva lekuri. Myös kätilö aivan ihana, harmi että vaihtuu klo 15 eli nyt.

Sen verran niska tykkäs kyttyrää tästä hommasta, että mies kävi ostamassa sijauspatjan tähän superhuonoon sairaalasänkyyn. Nyt menee paljon paremmin. Eli ottakaa 4A:lle tulijat mukaan joku oma täkki tai muu pehmuste sekä hyvät tyynyt. Täällä eletään 80-luvulla niiden kanssa. Myöskään ilmastointia ei ole mut ovi ja ikkuna auki ristivedolla pärjätään. Huonetoverit on ihania!

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
2 comments on “Melkoista menoa synnytysvuodeosastolla
  1. marjamarjanen sanoo:

    Jaksa, rakas tyttäreni ajatukseni ovat luonasi. :-)))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: