38+2 – Vielä ois aikaa…


Rakkaat murut, vielä ois aikaa päättää ilmaantua ilman modernin lääketieteen puuttumista peliin. Hop hop! Täällä äitee ja iskä jo venaa kärsimättömänä. Aamu alkoi tuttipulloja keitellen (on muuten maan mainio hankinta tuo höyrysterilointikone) joskin toivotaan, ettei jouduta pulloja ainakaan aivan alkuun käyttämään. Edelleen tarvikelaatikko tutteineen yms. kamoineen on mystisesti kadoksissa… Kuten myös pehmeä kauluri ja järkkäri.

Haikein mielin katselen alienien liikkeitä nahan alla mutta samalla iloisena ja jännittyneenä jo odottelen, että saan pikkuiset sylkkyyn/iholle livenä.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: