Jutut vähissä


Taitaa olla Aamulehdellä jutut vähissä, kun päivän pääuutinen on tamperelaisen pariskunnan idea myydä asuntoa Facebookissa arvonnan avulla. Ja tietenkin (kesä)toimittajan hehkutus päälle: ”NEROKAS AINUTLAATUINEN IDEA…” ”EI KOSKAAN AIKAISEMMIN OLE…”

Tähän vois todeta ironisesti: liekö toimittajan tuttu pariskunta. Ja jos 18 000 ihmistä on osallistunut arvontaan ja katsomaan on tulossa kuulemma 7 (0,04 %), ei kampanja nyt niin onnistunut ole ollut.

No joo, se siitä. Kunhan naureskelen. Ja yksikin ostava ihminen tuosta joukosta riittää! Eli propsit pariskunnalle mutta pientä kieroa hymyä Aamulehdelle, joka on kuitenkin kärkimedia ja jonka uskottavuutta on kovasti koeteltu viimeisen vuoden aikana muutenkin.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: