Jokohan tänään, vielä ehtis kesäkuun lapsiksi?


Jokohan tänään alkais tapahtua jotain, kun mennään taas kerran Taysiin? Kymmenes kerta siellä. Alla toiset 10 kertaa neuvolaa. Ei huono saldo yhdelle raskaudelle. Mutta siitä olen iloinen, etten ole joutunut tekemään yhtään turhaa käyntiä, pelkkiä rutiiniultria ja -tarkastuksia. Se tarkoittaa, että kaikki on mennyt mukavasti. Vielä loppusilaus kun saataisiin aikaiseksi!

Ei tähän ähkimiseen muu auta paitsi mansikat… Jääkaapille mars!

Huh hellettä taas… 😉

Mainokset
Tagged with: ,
Kategoria(t): Synnytys, Uncategorized
2 comments on “Jokohan tänään, vielä ehtis kesäkuun lapsiksi?
 1. marjamarjanen sanoo:

  Sitähän se on ultrassa ja neuvolassa hyppäämistä, mut niin ihana asia et seurataan tiiviisti miten vauvelit ja mama voi…. Ja voipa hyvinkin olla et tämänpäiväinen käynti on se vihonviimeinen ja saat pian suunnistaa kylttiä kohti jossa lukee Synnyttäjien vastaanotto. Sillon se on menoa eikä meininkiä ja pian kaksi parkuvaa suloista kääröä lasketaan käsivarsillesi – sinusta on tullut ÄITI! 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   Kyl lekuri vähän koitti pyöritellä kalvoja mutta taitaa pirpanat viihtyä liian hyvin masussa… 😀 No, toinen olikin vasta arviolta 2,3 kiloa eli saavat vielä viikon viihtyä. Kuulemma pitkä ja hoikka tyttö tämä toinen. Toinen sen sijaan vanttera ja isompi (2,6kg). Ihme kyllä, vauvoilla oli mainiosti tilaa ja mahtuivat vielä liikkumaankin suht hyvin. Kääntymään kuulemma eivät. Siellä ne nököttävät päät vierekkäin pitkittäin jalat supussa. 🙂 Aika hellyyttäviä!

   Mutta ulos ei ole mikään kiire, eli sinänsä tilanne on sama kuin aiemmin. 8,6. katsotaan hommaa uudelleen, jollei mitään ole tapahtunut! 😀 Sanoinkin lekurille, että mikäs tässä on maatessa: kivaa ei ole mutta kestetään. Oli taas todella mukava (uusi) lääkäri ja kätilö. Erittäin ihania ihmisiä sattunut kohdalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: