Craniosacraaliterapiassa


Kävin tänään CST:ssä ja voi luoja, kuinka jumissa olinkin. Menee ainakin 4 päivää, ennen kuin toivun kunnolla. Taas muistin, kuinka huonossa kunnossa olen aikaisemmin ollut, ja kuinka onnellinen voin olla, että tää olotila on tilapäinen.

Tehtiin oikein kunnolla korvien kautta tapahtuvaa aivolisäkkeen aktivointia, josko synnytys käynnistyis. Koko päivän onkin ollut harjoitussupistuksia muttei ainakaan vielä mennyt vesiä tai tullut kipuja mukaan. Lisäksi avattiin rintakehää ja käsiteltiin vagus-hermoa, josko saatais järkky närästys ja vaikea hengittäminen pois. Helpottikin vähän. Samoin käytiin läpi sacrumin kautta lantio ja jalat, jotka olivat tiltissä. Fyssari kovasti ihmetteli, miten olen pystynyt enää kävelemään niillä. Niimpä… Nyt on synnytyskuntoa!

Äiti ja iskäkin piipahti täällä. Aina jää kasa pestyä pyykkiä, hyvää ruokaa ja muutama kotihomma hoidettuna: tällä kertaa hyttysverkko. Kiitos! Olen kiitollinen ja arvostan apuanne. ❤

nyt nukkumaan – takas. Aivan kanttuvei olo.

Ps. Ensimmäistä kertaa ikinä vauvoilla + mulla hikka yhtä aikaa kaikilla. Aika koomista…

Mainokset
Tagged with: , , ,
Kategoria(t): Odottajan arki, Raskauden aikaiset tutkimukset, RV 34-36, Synnytys

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: