Parempi yö


Ainakin verrattuna niihin öihin, joita tuli vietettyä nuorempana Provinssi-rockissa tulikuumassa tai jääkylmässä teltassa kaameessa kankkusessa kolmen päivän tenutuksen jälkeen korvat soidet paskaisissa vaatteissa. Ei siitä sen enempää. Tulipahan mieleen, kun Provinssi vissiin tänä viikonloppuna on.

Kultainen kädenojennus: Paras tapa välttää yöheräämisen on valvoa aamuun asti. Mitä sitä suotta tehdä asioita liian vaikeaksi?

Nyt jos vielä yhden työpostauksen kirjoittais rekrystä firman blogiin ja seuraavaksi pitää henkisesti valmistautua pistään nimet autolainapapruun ja sieltä suoraan Taysiin. OTM = Oma Tyyny Mukaan. Halleluujaa, huutaa niska taas, kun sieltä pois pääsee.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: