Ihanat naiset käyrällä: Tays7, RV35


Terveisiä ultrasta ja käyrältä. Muruset voivat hyvin ja olivat kovasti kasvaneet. N. 2,4 ja 2,1 kg:a painoarviot – tosin jälkimmäisestä ei voi olla varma, kun hän jää hieman sisaruksensa taakse piiloon. Ei mitään merkkejä syntymästä. Kaulaa jäljellä 2 cm:ä, enkä kuulemma vaikuta siltä, että aivan heti synnytän. Höh.

Siellä ne kullat mölli RT:ssa molemmat eli hyvältä näyttää alatiesynnytyksen suhteen. Mitä enemmän tekevät tutkimuksia ja painelevat vatsaa ja sörkkivät sisuskaluja, sitä enemmän alan kallistua puudutteiden kannalle. Niin se mieli muuttuu. 😉

Seuraavan kerran mennään 30.6., joskin välissä on neuvola ja CST-hoito. Ei luvassa käynnistystä 30.6, koska on iltapäiväaika ja käynnistykset ajoitetaan aamuun. Mutta mikäli niska niin vaatii, voidaan käynnistää milloin vaan 36:n jälkeen – helpottava tieto.

Ai että kun oli ihana ja miellyttävä nuori naislääkäri taas kerran. Seitsemäs, jonka tapasin. Niin asiantuntevia ihmisiä. Ja tietenkin kun on ystävällinen, saa ystävällisyyttä takaisin. Tällä kertaa sain pyytämällä kuvamuistoja miehelle, eikä suinkaan kuvattu kohdunkaulaa, niinkuin viimeksi… Melkein onnistuttiin haalimaan kaksi pikkupäätä kuvaan yhtä aikaa – tai no, ainakin 1/4 molemmista. Mutta argh… Ne kovat penkit ja lavitsat – en jaksa lakata ihmettelemästä.

Autokin tuli hankittua. Maanantaina nimet paperiin ja se on siinä. Siinä olikin tehoja 200 ja oli myös turbo… Hups! 😀

Mainokset
Tagged with: , ,
Kategoria(t): Kuvia elämästä, Odottajan arki, Raskauden aikaiset tutkimukset, Sairaalassa, Uncategorized
4 comments on “Ihanat naiset käyrällä: Tays7, RV35
 1. Elina sanoo:

  Niin se aika rientää. Sulla onkin kohta kädet täynnä. Hyvä, et käynnistys on mahdollinen käytännössä millon vaan, ei sit käy niinku mulla. Laskettupäivä tuli ja kaikki oireet hävis. Ei verenpainetta, pissa puhdas (oli siis aikasemmin joka käynnillä sokeria ja proteiinia), ei päänsärkyä ja supistuksetkin hävis.. Se se oli vasta kivaa.. 🙂 Tsemiä loppuun!

  • onnipotkas sanoo:

   Uskomatonta! 🙂 Mä toivon saaneeni äidin vauhdikkaat geenit, eli sit kun mennään, mennään loppuun asti kovilla panoksilla. Tosin tällä hetkellä jo toivon, ettei synytys tulis eteen ihan heti, vaan ehtisin käydä fyssarilla, että sais lantioon lisätilaa. Niin jumissa kaikki kalvot ja lihakset ja lonkan pikkunivel ääriasennossaan jumissa, että tulis olemaan varsin kivulias synnytys tässä tilassa. 😦 😦 No, 28.6 on fyssariaika eli sen jlk saa syntyä… 😉

   Se oiskin sit kohta neuvola taas. Aina sama rutiinit mutten valita. Noi 13 käyntiä neuvolakortissa tuo turvaa ja toisaalta ovat rytmittäneet mukavasti odotusta. Aina on jotain, mitä odottaa. Joku konkreettinen merkki siitä, että homma menee eteenpäin. ja kun kuulee säännöllisesti, että pikkuiset voi hyvin, ei tule itsekään stressattua.

 2. Nora sanoo:

  Tiesitkö, että tilastojen mukaan tänä vuonna syntyneistä kaksistytöistä ainakin toinen elää 100-vuotiaaksi. 🙂

  • onnipotkas sanoo:

   Moi Mora!

   No en kyllä tiennyt! 🙂 Wau!!! 😀 Kuulostaa varsin komialta lukemalta, vaikka tietenkin vanhuuden pidentyessä vaivat lisääntyy mutta sata on jo melkoinen rajapyykki! Anteeksi, etten ollut huomannut tätä(kään) kommenttia ja julkaisussa kesti.

   – P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: