Raskauspoliisi pamputtaa!


Tiedättekö raskauspoliisit, nuo kaikkialle levittäytyneet naiset ja miehet, jotka tietävät lasten alkuun saattamisesta, odottamisesta, synnyttämisestä ja kasvattamisesta kaiken?

He ovat pukeutuneet usein tosin siviiliasuihin, joten heitä on hankala huomata kadun varsilla, rannoilla, neuvoloissa, kaupoissa saatika omalla kotipihalla. Nämä tarkkasilmäiset sheriffit ovat itse valinneet itsensä tehtäviinsä täydellisen moraalin, erinomaisen havainnointikykynsä sekä häpeämättömän ulosantinsa ansiosta.

He tietävät kaikesta kaiken ja ottavat erityisen mielellään ja äänekkäästi kantaa etenkin oikein-väärin -kysymyksiin miettimättä, onko se tilanteeseen soveltuvaa vai ei. Useimmat konstaapeleista ovat hankkineet ”tieto-taitonsa” joko kuulopuheiden perusteella tai kirjoja lukemalla. Omakohtaista kokemusta raskaudesta, synnytyksestä tai lasten kasvatuksesta ei vaadita. Heillä riittää härskiyttä puuttua toisten asioihin ilman sen suurempaa syytä – pelkästä uteliaisuudesta, tyhmyydestä tai ilkeämielisyydestä.

Tutustuin tänään takapihallamme paikallisen raskauspoliisiin. Hän käveli pihamme vieressä olevaa hiekkatietä ja jotenkin kummasti hänen onnistui bongata tiheän sireenipensaan lävitse odottavan äidin iso masu.

Askeleet pysähtyivät tilannearvion ajaksi ja tämän jälkeen alkoi papatus auringonoton vaaroista sikiölle. En jaksanut vastata hänelle muuta kuin, että maistuisko näin kuumana päivänä kylmä vesi esimerkiksi kovalla paineella suoraan puutarhaletkusta vai jatkaako konstaapeli mieluummin matkaansa ilman pitstoppia. Sheriffi veti välittömästi aseensa (kännykän) taskusta aikoen raportoida moukkamaisesta käytöksestäni keskusrikosraskauspoliisille. Lähti kuitenkin jatkamaan matkaansa pahempien rikollisten perään.

Tutkimusten (ja lääkäreideni) mukaan ei auringonotossa ole vaaraa sikiölle, kun ei istu tuntikausi ilman nestettä suorassa paahteessa. Maksaläiskät saattaa tummentua ja osa jäädä jopa pysyviksi. Mutta tällaiset 10 minuutin kahvihetket ulkona eivät ole vaaraksi kenellekään.

Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized
2 comments on “Raskauspoliisi pamputtaa!
  1. Leena sanoo:

    Siis minkälaisia kusipäitä sun tielle oikein osuu?! :-O

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: