Tays5: RV 31


Terveisiä ultrasta!

Pääsääntöisesti kaikki hyvin lukuunottamatta äitin verenpainetta. Okei, jouduin kävelemään hirveetä vauhtia ultraan, kun olin myöhässä. Paineet karmaisevat 149/99, pulssi 150, mut lopulta saatiin 119/89/80 kun makaamisen jälkeen tutkittiin.

Käskettiin ostaa verenpainemittari ja ohjeistettiin, että jos alapaine menee yli sadan, pitää lähteä päivystyksenä ä-polille. Tosin kotona, kun vedettiin omalla mittarilla oli 108/67/80. Käsittämätöntä…

Vaikutti vähän ylireagoinnilta, sillä kysymyksessä oli vasta erikoistuva lekuri, jolla tärisi kädet ultratessa ja jonka puheesta ei kyllä ottanut mitään selvää. Paras oli, että pyysin kuvia vauvoista, niin sain kuvan kohdunsuusta ja lekuri totesi vaan, että ”toi menee miehelle ihan täydestä”.

Varmistui, neitoja ovat 100-prosenttisesti molemmat ja hyvin voivat. Kasvaneet kumpikin käyrillään ja painoarviot 1,7 ja 1,6 kg. otettiin myös käyrää 20 minsaa, koska lapsillakin oli sykkeet normaalin rajoilla mutta ne siitä sit tasoittuivat, kun touhuilut vähenivät. Väittivät, että supistuksiakin oli mittarin mukaan mutten kyllä itse tuntenut mitään.

Kanavaa jäljellä 3 cm ja suu sormelle auki, joka kuulemma oli normaali. Jee, molemmat raivotarjonnassa! Very Happy.

30.5 neuvolaan ja 3.6 ultraan + käyrälle. Sit oiskin 33.

Synnytyskysymykseen lekuri totes, että jos kaikki on hyvin, ei ole syytä käynnistää, koska poikkeuksetta käynnistyy sit itsestään erittäin todennäköisesti. Mut paljon riippuu verenpaineen muutoksista myös.

Olipas raportti! Nyt lepoa. Niska ei oikein tykännyt noiden käyrien ottamisesta.

Mainokset
Tagged with: , ,
Kategoria(t): Odottajan arki, Raskauden aikaiset tutkimukset, RV 31-33, Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Tuplaäidin tervehdys!
Voiko yhteen elämään mahtua enempää tuplia: tuplatutkinnot tuplasti kesken, tuplataaperotytöt, tuplayrittäjyys, tuplaelämä ja tuplaniskavamma? Päärooleissa meidän perhe ja mun elämä, johon kuuluu vuonna 2011 syntyneet tuplatyttäret ja aviomies. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan! - Päivi

Anna sähköpostiosoitteesi tilataksesi tämän blogin ja vastaanottaaksesi ilmoituksia uusista artikkeleista tässä blogissa sähköpostin välityksellä.

Liity 11 muun seuraajan joukkoon

%d bloggers like this: